Nytt på DalecarliaPhoto.se: Bildarkivet

Jag har en liten nyhet som jag tror kommer att glädja många av er som följer mitt arbete som fotograf. Efter att ha fått en del frågor om var man kan hitta bilder efter olika evenemang, har jag bestämt mig för att göra det enklare för alla. Jag har nämligen lagt till ett bildarkiv på min hemsida, DalecarliaPhoto.se/arkivet. Länken finns lättillgänglig i toppmenyn.

Bildarkivet - Ett hem för alla bilder

Arkivet kommer att vara en plats där jag löpande lägger upp bilder från olika händelser och tillfällen. Min tanke är att arkivet ska vara en plats där ni enkelt kan bläddra bland bilder och återuppleva minnen.

Särskild sida för LUGI HF

För er som följer Pojkar 14 och några andra LUGI-lag, vill jag också påminna om att bilder från deras matcher och evenemang under säsongen 2023/2024 kommer att finnas kvar på en separat sida: DalecarliaPhoto.se/lugi-20232024. Efter säsongens slut flyttas säsongens bilder till det allmänna arkivet.

Tillgänglig för ditt event

Och som alltid, om du behöver en fotograf till ditt event, står jag till tjänst. Det spelar ingen roll om det är en familjefest eller ett större evenemang, jag är här för att fånga de där speciella ögonblicken.

Tack för att ni följer och stöttar mitt arbete. Glöm inte att kika in i arkivet och på LUGI-sidan för att se om ni hittar några bekanta ansikten eller minnesvärda stunder.

Ha en fin dag!